Conditii Utilizare Conditii Utilizare

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora.
SC IZOTECH SERVICES S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.


1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.izotech-services.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  SC IZOTECH SERVICES S.R.L si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al  SC IZOTECH SERVICES S.R.L se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile din site

SC IZOTECH SERVICES SRL asigura vizitatorilor site-ului acces limitat si nu le confera drepturile de a descarca, modifica , reproduce, copia, vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  SC IZOTECH SERVICES S.R.L  fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele sunt oferite in forma in care vine de la furnizor si, de asemenea, in limita stocului disponibil.

SC IZOTECH SERVICES S.R.L nu ofera garantie in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii declara ca inteleg si sunt de accord cu cele enuntate anterior.

SC IZOTECH SERVICES S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile afisate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.),  SC IZOTECH SERVICES S.R.L si furnizorii sai avand dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in conformitate cu datele furnizorului.

Clientul care plaseaza o comanda on-line urmand ca aceasta sa-i fie livrata prin servicii de curierat,are obligatia de a citi/descarca fisa tehnica pusa la dispozitia sa langa produsul vizualizat pe site. Cilentii care ridica personal produsele achizitionate din show-room vor primi odata cu produsele fisa tehnica pe suport de hartie.

 

Din acest motiv,  SC IZOTECH SERVICES SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de furnizor.

SC IZOTECH SERVICES S.R.L nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale.

Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului sau reprezentantului acestuia.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC IZOTECH SERVICES SRL oricarui client in cazul nelivrarii unui produs este suma incasata de SC IZOTECH SERVICES S.R.L. de la acest client.

 

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare.Costul total tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

Nu exista o limita minima a valorii comenzii.

 

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.

SC IZOTECH SERVICES S.R.L are dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. SC IZOTECH SERVICES S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  SC IZOTECH SERVICES S.R.L  care include dar nu se limiteaza la: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

 

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC IZOTECH SERVICES SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre  SC IZOTECH SERVICES SRL

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

7. Limitarea raspunderii pentru garantia si conformitatea produselor

Produsele cumparate prin intermediul SC IZOTECH SERVICES SRL beneficiaza de conformitatea si garantia practicata de furnizorul fiecarui produs, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

 

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser.

Site-ul  www.izopro.ro este gazduit de serverele unei terte firme.

Societatea  SC IZOTECH SERVICES SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.

SC IZOTECH SERVICES SRL  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

SC IZOTECH SERVICES SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.izotech-services.ro .

Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

9. Dreptul de returnare a produselor

Conform legii un client persoana fizica are dreptul de a notifica in scris  SC IZOTECH SERVICES SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau prin returnarea in acest termen a produsului cumparat neconditionat de ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Puteti renunta la cumparare in termen de 14 zile doar daca produsele au fost livrate prin curier.  

 

10. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele comercializate pe site-ul www.izotech-services.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre cumparator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul se declara de acord cu termenii folositi mai sus, odata ce utilizeaza facilitatile oferite de  SC IZOTECH SERVICES SRL prin intermediul site-ului www.izopro.ro


11. Politica de confidentialitate

SC.IZOTECH SERVICES SRL respecta si incearca sa protejeze dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. In acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC. IZOTECH SERVICES SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate. Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC. IZOTECH SERVICES SRL pentru prelucrarea comenzii Dvs. si nu vor fi transferate catre terti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa societatii noastre.

Eventuala inregistrare a dvs. pe site-ul gestionat de SC. IZOTECH SERVICES SRL presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre SC IZOTECH SERVICES SRL, in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenziile efectuate pe site.

SC. IZOTECH SERVICES SRL va colecta informatii sau date care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronic). Aceasta este necesara si pentru a avea posibilitatea de a va livra produsele comandate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru,prin contactarea noastra la adresa contact@izopro.ro.